Unipos AS - Landsdekkende leverandør av butikkdata og kasseløsninger

Om oss

Unipos AS

Unipos er en landsdekkende produsent og leverandør av kasse- og butikkdata. Vi har over 20 års erfaring med utvikling og levering av butikkdataløsninger til ulike typer butikker og bransjer. Ved å velge oss får du en leverandør med alt på ett sted: Vi utvikler, produserer, leverer og gir full opplæring og support. Våre løsninger og tjenester er utviklet ut fra lang tids erfaring i bransjen hvor fokus alltid har vært på kundenes ønsker og behov. Unipos leverer moderne, brukervennlige kvalitetsprodukter og tjenester til konkurransedyktige priser.

Unipos er den eneste kasseleverandøren som gir deg prisløfte. Finner du tilsvarende kassesystem til lavere pris hos en konkurrent, vil vi matche prisen. Slik kan du være sikker på at du får den beste prisen.

Våre ansatte

Geir Bratlie

Eier og daglig leder

Geir startet i 1994 Royal Software som i dag er moderselskapet til Unipos. Han er fortsatt en del av utvikler-teamet i Unipos.

Aliona Safi

Økonomisjef og styremedlem

Aliona har vært en del av Unipos helt fra starten. Hun har regnskap- og økonomiutdannelse, og holder kontroll på vår økonomi.

Kristin Neegaard

Salgssjef

Kristin er leder for vårt salgsteam. Hun har lang og bred salgserfaring innen helse og velvære. Kristin har bl.a. jobbet som opplærings- og salgskonsulent for L`Oreal Norge.

Rune Jensen

Supportsjef og styremedlem

Rune er leder for vårt support-team. Han har jobbet 16 år i Telenor Bedrift kundeservice, med ulike roller som kundebehandling, opplæring og administrativt arbeid.

Morten Horgen

Lagersjef og support

Morten har over 15 års erfaring med innkjøp, lagerstyring og logistikk.

Gunn Kristoffersen

Salg

Gunn har lang erfaring med salg fra blant annet Posten Norge før hun begynte i Unipos.

Julie Myrholt

Salg

Julie har erfaring fra Trade Marketing i Orkla Confectionery & Snacks, og som salgskonsulent i L’Oréal.

Tom Eriksen

Utviklingssjef

Tom har bred erfaring fra konsulent- og utviklingsprosjekter. De siste 10 årene som senior utvikler i film- og kinobransjen.

Svein Berger

Utvikling

Svein har lang fartstid innenfor utvikling og har de siste 10 årene jobbet som utvikler og IT-ansvarlig i TTC Norge AS.

Fahad Sajid

Support

Fahad har Bachelor i Anvendt Datateknologi og har jobbet mange år med kundesupport.

Våre samarbeidspartnere